Gigant "brambory"

5. září 2006 v 14:27 |  Přílohy
kedlubna gigant
kmín
sůl
Pokud se vám letos urodilo hodně kedluben a klasické kedlubnové zelí se přejedlo, netřeba hořekovat. Co tak nahradit brambory, kterým se při vysoké spotřebě připisují kloubní problémy? Kedlubnu nakrájím na dlouhé hranolky, do kastrolu dám trošku vody se solí a kmínem. Pozor nepřevařit.
TIP: Pokud jste se rozhodli pro kedlubnové hranolky, tak kedlubny by měly být velmi krátce podušené. Smažíme v co nejkvalitnějším oleji.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Alda Alda | 8. září 2006 v 18:58 | Reagovat

Jo, s uzeným kolenem to bude mňam...

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama