Mungo polévka

4. září 2006 v 19:42 |  Polévky
Mungo - tyto zelené fazole jsou nejen velmi výživné, ale i lehce stravitelné. Před vařením je dáme alespoň na 4 hodiny namočit.
Potřebujeme: hrst fazolí, různou zeleninu (kořenovou, brambory, kedlubny, cukety, dýni, papriky, rajčata, cibuli, česnek…)
Mungo uvaříme do poloměkka v dostatečném množství vody spolu s kořením a solí, přidáme nakrájenou zeleninu a dovaříme. Poté dohladka rozmixujeme. Dáme zpět do hrnce na prohřátí, nakonec omastíme. Tato krémová polévka je vynikající s různými druhy placek nebo na kostičky nakrájeným a opraženým pečivem. Výhodou je, že bude mít podle použité zeleniny pokaždé jinou chuť.
 

14 lidí ohodnotilo tento článek.

Komentáře

1 Karfigolka Karfigolka | E-mail | Web | 14. července 2015 v 12:43 | Reagovat

Tuhle polévku jsem ještě nezkoušela, ale ráda bych jí udělala na oslavu narozenin. Mimo to, u nás bude spát kamarádka, tak se těším, až jí ukážu nový masážní box http://www.wellmall.cz/Koupelny/masazni-boxy/masazni-boxy-s-vysokou-vanickou/7390-SOFIE-100-Well-sprchovy-masazni-box

2 SergiooJ SergiooJ | E-mail | 17. ledna 2017 v 9:12 | Reagovat

I found this page on 18th place in google's search results. You need some search engine optimization. Many webmasters think that seo is dead in 2017, but it's not true. There is sneaky method to reach google's top 5 that not many people know. Simply search for:  pandatsor's tools

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama