Pomazánka TAHINI

4. září 2006 v 18:48 |  Pomazánky
Potřebujeme:
fazole adzuki (jsou prý lépe stravitelné jak ostatní fazole)
sezamový olej
hrstku ovesných vloček
citron
sůl
Množství jednotlivých ingrediencí nechám na vás.
Fazole přes noc namočíme (min. 4 hodiny) a pak uvaříme. Do mixéru dáme měkké fazole s trochou vody. Postupně přidáváme citronovou šťávu, po lžících sezamový olej.
Za stálého mixování zahustíme nasucho opraženými ovesnými vločkami. Směs by měla svou chutí připomínat omáčku TAHINI, kterou lze koupit v obchodech.
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama