Dýňové placky

27. listopadu 2011 v 19:17 |  Hlavní jídla

čtvrtka střední dýně Hokaido

1 hrnek Pikantní Hrašky
půl hrnku hl. mouky
půl hrnku celozrnné mouky
asi hrnek vody
1 velká cibule
4 stroužky česneku
oregáno - dobromysl
sůl
olej na smažení

Nahrubo se slupkou nastrouháme Hokaido (bez jader). Přidáme mouku, Hrašku, na jemno nakrájenou cibulli, prolisovaný česnek, sůl a drcené oregáno. Přidáním vody vytvoříme husté těsto. Směs klademe do rozehřátého tuku a formujeme placky asi centimetr silné. Prosmažíme z obou stran.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Máca Máca | E-mail | Web | 24. září 2012 v 21:04 | Reagovat

Brouzdám po netu a hledám něco ze špagetové dýně. Objevila jsem Váš blog a máte to tady super. Prosím napište mi co to je : Hraška ?

2 vegetariansky vegetariansky | 25. září 2012 v 7:52 | Reagovat

Hraška je směsí hrachu a obilovin. Má velmi široké využití. Je patentem manželů Škvařilových a dostane se téměř ve všech zdravých výživách.Při nákupu si dejte pozor jaké ochucení kupujete.:)

3 sluníčko sluníčko | 30. ledna 2013 v 7:26 | Reagovat

www.zdravenka.cz

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama