Experimentální mrkev s jablky

31. prosince 2011 v 11:46 |  Saláty

1 mrkev
2-3 jablka
6 datlí
několik kuliček aronie
lžíce citronové šťávy
skořice

Recept vznikal postupně. Strouhaná mrkev s jablky smíchaná s malými kousky datlí, citronovou šťávou a skořicí ve výsledku byla mdlé chuti. Nápad přidání aronie - černého jeřábu, jež přešel mrazem, to výrazně změnil.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Aleš Homolka Aleš Homolka | E-mail | 30. července 2012 v 16:31 | Reagovat

je to v poho,hlavně ta skořice spíš když je chladněji protože prohřívá řečíště citron to schladí cukr dám ovocnej nebo glukopur bílej ne.Muže být i med trochu pokapat a švestky sušené jsou taky dobrá alternativa když už jsme v té Keltské kotlině Bohemia__!!Mlask mnammm__!!!

2 vegetariansky vegetariansky | 31. července 2012 v 19:55 | Reagovat

[1]: Díky, zkusíme i kadlátky. :)

3 dobreazdrave.cz dobreazdrave.cz | Web | 11. listopadu 2012 v 22:52 | Reagovat

Máte rádi sladké snídaně? I já. Ale ne přeslazené. A takovými klasické kupované muesli pro mě jsou. Vyřešila jsem to po svém. Vyrábím si svou směs doma. Z domácích surovin. Základ tvoří ovesné vločky a k nim leccos. Dle nabídky spíže. Oříšky, semínka, sušené ovoce. V sezóně nejčastěji čerstvé ovoce. A dnes přišli na řadu ovocné zbytky.

http://dobreazdrave.cz/zdrava-nedelni-snidane-ze-zbytku/

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama