Křupavý obalovaný sýr

19. března 2012 v 20:35 |  Hlavní jídla

několik plátků domácího sýra
1/2 hrnku hladké mouky nebo Hrašky pikant
1 hrnek vody
kukuřičná drť (strouhanka) na obalování, případně rozdrcené corn flakers
olej na smažení
sůl

Domácí sýr (recept ZDE) nakrájíme na tenší plátky. Z mouky , vody a soli nakvedláme hustší těstíčko. Sýr v něm opatrně máčíme a obalujeme kukuřičnou strouhankou. Zlatavě osmažíme.
Máme-li obalovací směs Hrašku, můžeme do ní na těstíčko přidávat také hladkou mouku.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama