Špagetová dýně jako zelo

1. března 2012 v 23:19 |  Přílohy

asi 5 porcí

1 špagetová dýně
3 střední cibule
3 lžíce hladké mouky
8 lžic oleje
2 lžíce přírodního cukru
1 lžíce jablečného octa
1 čaj. lžička kmínu
asi 3/4 litru vody
sůl

Dýni oloupeme, očistíme a rozkrájíme na hranolky asi 5 cm dlouhé. Dáme je do kastrolu, podlijeme vodou, přidáme kmín a dusíme. Mezitím na oleji osmažíme nakrájenou cibuli.
Když se dýně začne rozpadat, je částečně podušená, toť čas na zahuštění. Asi v 200 ml vody pečlivě rozkvedláme mouku, cukr, ocet a sůl. Vše ještě povaříme asi deset minut. Nakonec omastíme smaženou cibulkou.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 jarmila jarmila | 24. října 2012 v 17:18 | Reagovat

kam se dává ten čaj ?

2 vegetariansky vegetariansky | 25. října 2012 v 8:46 | Reagovat

Díky pozorným čtenářům je to už jen lžička! :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama