Cuketa na kmíně

15. července 2012 v 13:36 |  Hlavní jídla

1 mladá cuketa
2 - 3 lžíce oleje
kmín
sůl

Do kastrůlku na rozehřátý olej dáme kmín, aby se otevřel, což trvá několik sekund. Neměl by se připálit. Potom přidáme cuketu, kterou jsme nakrájeli na co nejtenší plátky ( max. 2mm). Orestujeme, promícháme a zakryjeme pokličkou, aby se cuketa dusila ve vlastní šťávě. Vodu nepřidáváme. Za chvíli netrpělivě nahlédneme, promícháme a podle intuice necháme dohotovit. Vše je poměrně rychlé a jednoduché. K večeři stačí přidat dobré pečivo.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Ernesto Ernesto | Web | 28. července 2012 v 8:43 | Reagovat

Moc pěkný blog, nemá chybu.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama