Hokaido špíz

8. prosince 2012 v 21:17 |  Hlavní jídla

1 porce

dýně Hokaido
1 malá cibule
směs grilovacího koření
olej

Dýni jen očistíme od semen, nakrájíme na tenké plátky (asi půlcentimetrové). Cibuli nakrájíme na kolečka. Na špejli napichujeme střídavě kousek dýně a kroužek cibule. Potřeme plech a špíz olejem, posypeme kořením a dáme jen velmi krátce zapéct do trouby (asi 15min. při 180 st.). Dýně i se slupkou rychle měkne.
Tip: Mašlovačku na potření si vyrobíme z voňavého tymiánu.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama