Pesto s medvědím česnekem

25. března 2014 v 15:49

hrst česneku medvědího
lžíce kvalitní sójové omáčky ( např. Tamari)
sůl

Oprané listy čerstvého medvědího česneku nasekáme nebo rozmixujeme a přidáme polévkovou lžíci sójové omáčky. Dle chuti dosolíme. Uchováváme v chladnu.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 kdyzvarichlap kdyzvarichlap | Web | 25. března 2014 v 16:59 | Reagovat

On už roste? Nebo máte zmražené zásoby od loňska.

2 vegetariansky vegetariansky | 25. března 2014 v 17:21 | Reagovat

Ano, letos už jsou krásné lístky. Mrazit lze také, ale energetický a chuťový prožitek nebude tak silný. :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama