Koktejl s hroznovými jadérky

2. května 2016 v 10:42

1 pomeranč
1 čl mouky z hroznových jadérek
1 lžíce datlového sirupu
200ml vody
několik lístků mladé máty nebo meduňky

Vše rozmixujeme s oloupaným pomerančem, nemusí to být úplně do hladka, stačí méně výkonný mixer. Hroznová jadérka jsou velmi silným antioxidantem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 uhombre.com uhombre.com | E-mail | Web | 20. ledna 2017 v 16:29 | Reagovat

Zajímavý recept!

2 Marasabel Marasabel | E-mail | Web | 10. dubna 2017 v 18:05 | Reagovat

S radostí budu informace šířit dál :-) a těším se na další recepty a rady :-)))

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama