Zázvorové fazolky alla Igor

11. července 2017 v 16:04 |  Hlavní jídla
4 porce

500g čerstvých fazolových lusků
200g uzeného tempehu
3 - 4 lžíce rýžového oleje
2 lžíce rýžového octa
200ml horké vody
1 zeleninová polévková biokostka
2 lžíce jemně nakrájeného čerstvého zázvoru
sůl dle potřeby

Na rozpáleném oleji orestujeme zázvor a očištěné půlené fazolové lusky. Polévkovou kostku rozmícháme ve vodě a přidáme ocet. Fazolky dusíme s touto zálivkou až se odpaří voda. Pokud tato zálivka nebude dostatečně slaná, dosolíme.
Nakonec vmícháme nastrouhaný tempeh.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama